Sat za planetu 2017

Hvala svima koji su podržali ovu akciju, kako onima koji su se družili sa nama tako i onima koji su ostali kod kuće i isključili svetla i nepotrebne uređaje.

Posebno se zahvaljujemo učesnicima programa, Muzička Škola Josif Marinković, Vršac, Muzički centar “Zvončići”, Raspevani profesori, Školica atelje Morariu, našim divnim drugarima koji su nam verna podrška iz godine u godinu, Mišo Mićić, Jerkovic Slobodan, Nikoli Jerkoviću, Darko Angelovski i Vesna Kukic. Još jednom hvala divnim drugarima iz Otvoreno srce sveta i Edukativno Kreativni Centar Čarobnjak.

Hvala Petar Slijepčević, na kreativnom doprinosu, čije fotografije željno iščekujemo. Zahvaljujemo Swisslion-Takovo na slatkišima i Vrsac Grad Vrsac i lokalnim medijima Televizija Banat Vršac i Vršačka kula na podršci.

Na kraju, ali ne manje važno, zahvaljujemo našim mladim članicama Deez Sides Art i Jovana Božić koje su vredno i predano organizovale ovaj šarenoliki program kao i drugarima iz Centar za energetsku efikasnost – CEFIX koji su uvek uz nas. I, ne zaboravimo, svaki sat je sat za planetu Zemlju. Čuvajmo je, drugu nemamo!