Sat za planetu 2017.

Na kraju, ali ne manje važno, zahvaljujemo našim mladim članicama Deez Sides Art i Jovana Božić koje su vredno i predano organizovale ovaj šarenoliki program kao i drugarima iz Centar za energetsku efikasnost – CEFIX koji su uvek uz nas. I, ne zaboravimo, svaki sat je sat za planetu Zemlju. Čuvajmo je, drugu nemamo!

 

 

Hvala svima koji su podržali ovu akciju, kako onima koji su se družili sa nama tako i onima koji su ostali kod kuće i isključili svetla i nepotrebne uređaje.

Posebno se zahvaljujemo učesnicima programa, Muzička Škola Josif Marinković, Vršac, Muzički centar „Zvončići“, Raspevani profesori, Školica atelje Morariu, našim divnim drugarima koji su nam verna podrška iz godine u godinu, Mišo Mićić, Jerkovic Slobodan, Nikoli Jerkoviću, Darko Angelovski i Vesna Kukic. Još jednom hvala divnim drugarima iz Otvoreno srce sveta i Edukativno Kreativni Centar Čarobnjak.

Hvala Petar Slijepčević, na kreativnom doprinosu, čije fotografije željno iščekujemo. Zahvaljujemo Swisslion-Takovo na slatkišima i Vrsac Grad Vrsac i lokalnim medijima Televizija Banat Vršac i Vršačka kula na podršci.